יתיר הר עמשא אדום
הר עמשא יקב יתיר הוא יין המופק מענבי קברנה סוביניון 40%, שיראז 14%, פטי ורדו 14%, טנאט 12%, מלבק 11%, מרלו 7%, קברנה פרנק 2%. הרכב הזנים משתנה משנה לשנה בהתאם לאופי הבציר במטרה להבליט את האופי "היתירי" ומיוחדות האזור וכרמיו
רשמי טעימה: רשמי טעימה: צבעו ארגמני. ניחן בארומה המזכירה פטל בשל, מעט עשן ותבלינים, טעמו פירותי, משלב בשלות ורעננות, מתאים להמשך יישון לטווח של חמש שנים ויותר.
על בציר 2020 בכרמי יער יתיר: על בציר 2020 בכרמי יער יתיר: חורף קר, כמות הגשם גבוה מהממוצע (370 מ"מ), החלק השני של החורף עתיר בגשם ומנות קור. שרב קיצוני למשך כשבועיים באביב, במקביל לתקופת הפריחה של רוב הזנים האדומים. קיץ נוח, ללא אירועי חום קיצוניים. טמפרטורות גבוהות מהממוצע בסוף חודש אוגוסט ותחילת ספטמבר, במקביל למועד הבציר של רוב הזנים האדומים. הבשלה רציפה ואיכותית, בסה"כ הבציר מעט מאוחר מהממוצע, התחיל בשבוע השני של אוגוסט, הסתיים בסוף ספטמבר